Uppdaterat om Utvecklingsplanarbetet

 • Filmer från ECE-dagen 6 april nu i Canvas

  Publicerad 2017-05-12
  Nu ligger de filmade presentationerna från ECE-dagen 6 april i Canvas. Du hittar dem antingen via menyn Announcements, Discussions eller Modules. Om du vill se powerpointbilderna som presentatörerna visar, får du öppna upp powerpointen från ECE-dagen 6 april (ligger i anslutning till filmerna) och titta på dem samtidigt som du lyssnar till/tittar på filmen.

 • Utvecklingsplanarbetet efter ECE-dagen 6 april

  Publicerad 2017-04-27
  Stort tack till alla som deltog på ECE-dagen den 6 april! Vi har fått många positiva kommentarer efter så det känns verkligen kul! Om du har synpunkter eller förslag på vad som skulle kunna göras bättre till nästa gång, kan du göra det i diskussionstråden i Canvas som heter "Om ECE-dagen - istället för enkät". Här kommer lite information om hur fortsättningen med arbetet är planerad.

 • Intro-FAQ om Canvas i utvecklingsplanarbetet

 • Kommunikationen om Utvecklingsplanarbetet övergår till Canvas

 • Ny chans att delta på ECE-dagen 6 april (deadline 31 mars)

 • Se rektors och prorektors presentation från 23/3 2017

  Publicerad 2017-03-24
  Närmare 90 medarbetare hade samlats i Ångdomen för att lyssna på rektor Sigbritt Karlsson och prorektor Mikael Östling presentera sina tankar om KTH:s utmaningar och möjligheter.

 • Inbjudan till Canvas dröjer lite till

  Publicerad 2017-03-09
  Enligt Projektgruppens (PG) tidigare angivna tidplan, skulle inbjudan till den digitala samarbetsplattformen Canvas komma under vecka 10. Denna inbjudan kommer dock komma senare, rimligen vecka 11-12. Du kan dock bekanta dig lite med hur Canvas ser ut redan nu genom att hitta den i din personliga meny, ladda ned appen och ansluta dig till kursen "Canvas at KTH".

 • Handlingsplan för Utvecklingsplanarbetet på gång

  Publicerad 2017-03-01
  Projektgruppen för Utvecklingsplanarbetet (PG) som leds av Elisabeth Mannerfeldt har påbörjat sitt arbete med en första handlingsplan för ECE-skolans arbete med Utvecklingsplan 2018-23. För närvarande ligger fokus på att skapa förutsättningar för delaktighet genom att planera ECE-dagen och få till en digital plattform för samarbetet.

Till sidans topp