Välkommen till öppna föreläsningar om Japan

150 år av diplomatiska relationer mellan Sverige och Japan

Publicerad 2017-09-04

KTH välkomnar intresserade och allmänhet att denna vecka delta i öppna seminarier och workshop relaterade till Japan, politik och arkitektur. Aktiviteterna ges med hjälp av Vitterhetsakademin och samarbete mellan Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad (ABE) och Skolan för teknikvetenskaplig kommunikation och lärande (ECE).

Öppna seminarier

Invitation to open seminar on the interrelationship between politics and architecture in Japan

Måndag 4 september kl. 17.30 -19.00 i Salongen, KTH Biblioteket (Osquars backe 31)

Invitation to open seminar on Japan's Imperial System in Time and World