Susanne Falk; ny receptionist

Publicerad 2017-01-23

Vi hälsar vår nya receptionist, Susanne Falk, välkommen. Hon började sin tjänst den 12 januari 2017.

Bakgrund

Susanne började på Försvarsmaktens (FM) interna resebyrå 2000. Efter att verksamheten lades ner 2013 har hon varit vikarie i olika statliga verks receptions- och administratörsroller på Arbetsgivarverket, Naturvårdsverket, Länsstyrelsen och Konkurrensverket.

Susanne har erfarenheter från arbete med fullservice resebyrå, reception, konferens och event.

Visioner/Ambitioner med receptionen i KTHB

Jag vill att receptionen ska kunna möta alla behov som finns på skolan och för studenterna. I mina övriga roller på skolan är min ambition att kunna leverera service snabbt och korrekt.

Främsta utmaningarna med det nya jobbet...

...är att lära sig hitta, och att veta vem som gör vad. De olika systemen att arbeta i bekymrar henne mindre.

Utanför jobbet

Susanne bor nära Täby Centrum med en vuxen dotter. Hon tycker om att resa, planera resor, och drömma resor. Det händer att hon lagar mat, bakar och tittar på filmer/ serier också. Susanne är intresserad av samhällsfrågor och politik.