Nu är vi miljöcertifierade

Publicerad 2015-10-06

Efter tre års arbete har KTH fått sitt miljöcertifikat. Diplomet är ett bevis på att KTH driver ett systematiskt miljöarbete inom områden som avfalls- och kemikaliehantering, energiförbrukning, inköp, upphandling och tjänsteresor.

Glädjen har varit stor sedan det blev klart att KTH lyckats nå upp till kraven som ställs för en miljöcertifiering.
– Det är ett bevis på att det finns kunskap, resurser, motivation och ambition för att jobba med miljöfrågorna på KTH, konstanterar Birgitta Westin, miljöchef, i Campi.

Under en ceremoni överlämnades ett miljöcertifikat både till rektor och till representanter för varje skola på KTH samt förvaltningen. Nu ska ECE:s skolchef Mats Herder hitta en lämplig plats att hänga upp miljöcertifikatet på.

Text och bild: Emelie Jerberyd

Läs mer om KTH:s miljöarbete och miljöcertifikatet

I Campi:

Missa inte heller det senaste nyhetsbrevet från . Där kan du läsa mer om miljöarbetet på KTH.