Cecilia Welroos - förstärkning till receptionen

Medarbetarpresentation

Publicerad 2017-08-21

Sedan den 14 januari 2017 har receptionen fått förstärkning av Cecilia Welroos. Cecilia kommer framförallt stå i receptionen på förmiddagarna.

Mångsidig pedagog med säkerhetserfarenhet

Jag har sedan 2007 arbetat som väktare och receptionist på Securitas, och under den tiden jobbat både stationärt och som ambulerande receptionist i flera olika receptioner ute hos kund, bl.a på Saab, Svea Skog, Oracle, Net App, Tele2. I arbetet har jag både välkomnat kunder, arbetat i växel, som konferensvärd, gått rond och skött kundreskontra. Jag har även pluggat en del de senaste åren och är utbildad Levande Verkstad-pedagog. Har också läst en kurs i Barn -och ungdomslitteratur, en grundkurs i psykologi, lite sociologi, juridik och lite annat smått och gott. Till hösten kommer jag parallellt med arbetet i receptionen läsa en kurs i bildpedagogik på Gävle högskola.

Fokus på e n reception

Jag är så glad över min tjänst här på KTH och redan så här efter första veckan trivs jag verkligen. Det är så kul med nya kollegor och att inte längre hoppa runt mellan olika receptioner. Dessutom är miljön helt fantastisk! Jag vill ge riktigt bra service och bidra till en positiv atmosfär gentemot såväl studenterna och besökarna som kollegorna på KTH.

Främsta utmaningen just nu är att lära mig hitta och lära mig vilka människor som sysslar med vilka saker, så jag vet vart jag kan hänvisa studenter och besökare om de har frågor jag inte kan svara på.

Personligt

Jag bor i Blackeberg med min man och våra två döttrar. Jag tycker mycket om att läsa, promenera ute i naturen (helst då i Delsbo i Hälsingland), läsa högt för mina barn och att skapa och måla.

Tipset

Om jag ska tipsa om något får det bli två böcker jag läst nyligen; Den sårade divan av Karin Johanisson och Stå Fast av Svend Brinkmann."

Cecilia Welroos
Cecilia Welroos, receptionist